Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
4
|
Tytuł artykułu
Quality evaluation of smoked cooked pork loins offered for retail sales on the Cracow market
Autorzy
Kosowska M.
,
Rychlicka-Rybska J.
,
Fortuna T.
,
Rutkowska A.
Warianty tytułu
PL
Jakości polędwic wędzonych, parzonych oferowanych w sprzedaży detalicznej w Krakowie
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
meat product
cooked meat
smoked loin
smoked pork loin
chemical composition
colour
sensory quality
sensory parameter
physicochemical parameter
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
4
Opis fizyczny
p.67-76,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kosowska M.
Department of Food Analysis and Quality Assessment, Faculty of Food Technology, Krakow University of Agriculture, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Rychlicka-Rybska J.
Regis Sp. z o.o., Bochnia, Poland
autor
Fortuna T.
Department of Food Analysis and Quality Assessment, Faculty of Food Technology, Krakow University of Agriculture, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Rutkowska A.
Department of Applied Mathematics, Faculty of Environmental Engineering and Land Surveying, Krakow University of Agriculture, Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cd93ee7c-b2f8-43c4-ae2f-a2788e37d3cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.