Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1991
Tom
17(41)
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Application if cyclodextrin bead polymers
(
Ujhazy A.
)
artykuł:
Simplified measurements of absolute characteristics of pasting
(
Janas P.
)
artykuł:
Physico-chemical properties of triticale starch used for commercial starch production
(
Palasinski M.
,
Fortuna T.
,
Gambus H.
,
Nowotna A.
)
artykuł:
Refinement of the subsite theory for glucoamylase
(
Ermer J.
,
Hubner G.
,
Schellenberger A.
)
artykuł:
Properties and applications of pea starches
(
Stute R.
)
artykuł:
Fluorescence and ord study of amylose-dye complex
(
Polewski K.
,
Maciejewska W.
)
artykuł:
Starch hydrolysates for citric acid production
(
Colnar C.
,
Cimerman A.
,
Perdih A.
)
artykuł:
DSC investigations on starches. III. Heat-moisture treatment and treatments in water containing organic solvents
(
Stute R.
)
artykuł:
Studies on influence of pullulanase action on maltodextrins properties
(
Slominska L.
)
artykuł:
Strategies and methods for cyclodextrin, part. I
(
Jicsinszky L.
)
artykuł:
Solvent effect on starch matrix
(
Baczkowicz M.
,
Tomasik P.
)
artykuł:
New binding system via the heat/moisture-treatment of starches
(
Stute R.
)
artykuł:
Strategies and methods forcyclodextrin derivatisation, part. II
(
Jicsinszky L.
)
artykuł:
The modification of the starch matrix by the high pressure
(
Kudla E.
,
Tomasik P.
)
artykuł:
Cationic starches - high performance additives for the paper industry
(
Van Nuffel J.
)
artykuł:
Comparative studies on the properties of distarch phospates of various origin
(
Fortuna T.
)
artykuł:
Methanol sorption on freeze-dried starch gel
(
Klimek D.
,
Poliszko S.
,
Pyda M.
)
artykuł:
Analysis of starch and its products
(
Kvasnicka F.
)
artykuł:
Studies on selected properties of the soluble fraction in triticale starch pastes
(
Nowotna A.
)
artykuł:
The bioconversion of starch hydrolizates to gluconic acid and its salts on microbiological way
(
Walisch S.
,
Kaczmarowicz G.
,
Maczynski M.
,
Remiszewski M.
)
artykuł:
Enzymatic and chemical methods for the analysis of starch
(
Fischl M.
,
Spies T.
,
Praznik W.
)
artykuł:
Dynamic mechanical- and dielectric-thermal analysis of freeze-dried starch gels
(
Poliszko S.
,
Hoffmann G.
,
Rezler R.
)
artykuł:
Influence of ethanol on the amylose viscosity in solutions
(
Baranowska H. M.
,
Maciejewska W.
)
artykuł:
High resolution 13C- and 1H- NMR study of starch gel
(
Napierala D.
,
Poliszko S.
)
artykuł:
The supramolecular structure of starch as revealed by rheology
(
Ruck H. T. K.
)
artykuł:
Thermolysis of starch in the atmosphere of ammonia
(
Sychowska B.
,
Wiejak S.
,
Tomasik P.
,
Palasinski M.
)
artykuł:
Phosphorylated starch of high degree of substitution
(
Marusza K.
,
Fortuna T.
,
Tomasik P.
)
artykuł:
Phosphorolytic synthesis of low molecular weight amyloses. A comparison of potato and muscle phosphorylase
(
Niemann C.
,
Saenger W.
,
Pfannemuller B.
,
Eigner W. D.
,
Huber A.
)
artykuł:
Absolute measurements of the rheological properties of starch during gelatinization
(
Janas P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.