Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2016
|
54
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ długoterminowych czynników przyżyciowych na jakość sensoryczną mięsa drobiu grzebiącego
Autorzy
Gorska M.
,
Wojtysiak D.
Warianty tytułu
EN
Effect of long-term antemortem factors on sensory quality of meat from gallinaceous poultry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
drob grzebiacy
produkcja zwierzeca
mieso drobiowe
jakosc
jakosc sensoryczna
barwa
smakowitosc
tekstura
soczystosc
uwarunkowania
czynniki przyzyciowe
genotyp
wiek zwierzat
plec
systemy zywieniowe
warunki utrzymania
rodzaj miesnia
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
2
Opis fizyczny
s.171-176,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gorska M.
Zakład Anatomii Zwierząt, Instytut Nauk Weterynaryjnych, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
autor
Wojtysiak D.
Zakład Anatomii Zwierząt, Instytut Nauk Weterynaryjnych, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al. Mickiewicza 24/28, 30-059 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cd1e4ebd-6aff-4b29-a6e3-b17794362e94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.