PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 15 | 1 |

Tytuł artykułu

The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Numer

1

Opis fizyczny

p.29-36,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Milk Technology and Hydrocolloids, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
  • Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ccf0be9c-890b-47fb-9bd5-7596d90ff79c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.