Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Vitamin A status and its determinants in patients with cystic fibrosis
(
Sapiejka E.
,
Krzyzanowska P.
,
Walkowiak D.
,
Wenska-Chyzy
,
Szczepanik M.
,
Cofta S.
,
Pogorzelski A.
,
Skorupa W.
,
Walkowiak J.
)
artykuł:
Characterisation of corn extrudates with the addition of brewers' spent grain as a raw material for the production of functional batters
(
Zelazinski T.
,
Ekielski A.
,
Siwek A.
,
Dardzinski L.
)
artykuł:
The influence of microwave cooking on the nutritional composition and antioxidant activity of the underutilized perah seed
(
Li K. S.
,
Ali A.
,
Muhammad I. I.
)
artykuł:
Technological development of protein-rich concentrates using soybean and meat by-products for nutrition in extreme conditions
(
Kalenik T. K.
,
Costa R.
,
Motkina E. V.
,
Kosenko T. A.
,
Skripko O. V.
,
Kadnikova I. A.
)
artykuł:
Determining the prevalence of inv-positive and ail-positive Yersinia enterocolitica in pig tonsils using PCR and culture methods
(
Stachelska M. A.
)
artykuł:
Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated raspberry juices and syrups
(
Szymanowska U.
,
Baraniak B.
,
Gawlik-Dziki U.
)
artykuł:
Nutritional values and metabolic profile with and without boiled treatment of 'Gallo Matese' beans (Phaseolus vulgaris L.), a landrace from Southern Italy
(
Landi N.
,
Ragucci S.
,
Fiorentino M.
,
Guida V.
,
Di Maro A.
)
artykuł:
Roasting pumpkin seeds and changes in the composition and oxidative stability of cold-pressed oils
(
Raczyk M.
,
Siger A.
,
Radziejewska-Kubzdela E.
,
Ratusz K.
,
Rudzinska M.
)
artykuł:
Investigating the effect of aqueous extracts of basil and savory on antioxidant activity, microbial and sensory properties of probiotic yogurt
(
Mosiyani Z. G.
,
Pourahmad R.
,
Eshaghi M. R.
)
artykuł:
A comparison of two methods of determining colour change in the assessment of the quality of pork
(
Karamucki T.
,
Rybarczyk A.
,
Jakubowska M.
,
Sulerzycka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.