Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2017
|
71
|
05
|
Tytuł artykułu
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Autorzy
Zgroba B.
Warianty tytułu
EN
Natural flavours in the food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
aromaty naturalne
przemysl spozywczy
wartosc odzywcza
pokarmy naturalne
wlasciwosci prozdrowotne
zywnosc prozdrowotna
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
05
Opis fizyczny
s.11
Twórcy
autor
Zgroba B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ccaa7271-3549-4a0d-a7cb-d89085993d51
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.