Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1970
|
21
|
3
|
Tytuł artykułu
Trawienie enzymatyczne in vitro białka zwierzęcego Cz. II. Badanie strawności ryb surowych poddanych procesom termicznym
Autorzy
Krauze S.
,
Oledzka R.
,
Buczynska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Anzimaticeskoe priszevarenie zhivotnogo belka
EN
Enzymatic digestion in vitro of animal proteins II. The investigation of digestability of raw fish as well as fish subjected to thermal treatment
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
trawienie enzymatyczne
in vitro
bialka zwierzece
strawnosc enzymatyczna
ryby surowe
procesy termiczne
dorsz
halibut
karmazyn
karp
sledz
zawartosc azotu
smazenie
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1970
Tom
21
Numer
3
Opis fizyczny
s.287-292,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krauze S.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Oledzka R.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Buczynska Z.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cc1e83f5-8de2-4bcf-9046-322cd79db01d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.