Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1963
|
14
|
1
|
Tytuł artykułu
Badanie strawności margaryny i oleju rzepakowego uwodornionego u szczurów, w porównaniu z masłem
Autorzy
Koziolowna W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Issledovanie udobovarimosti margarina i syrepnogo masla po sravneniju s korov'im maslom
EN
Studies in rats on the digestibility of margarine and of hydrogenated rape-seed oil as compared to butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
wspolczynnik strawnosci
margaryna
olej rzepakowy
olej rzepakowy uwodorniony
strawnosc pozorna
szczury
EN
digestibility coefficient
margarine
rapeseed oil
hydrogenated oil
apparent digestibility
rat
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1963
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
s.111-115,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Koziolowna W.
Instytut Przemysłu Tłuszczowego w Warszawie, Warszawa
Zakład Patologii Ogólnej i Doświadczalnej, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cc0a065f-e554-4771-aeb1-c423ba9f234f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.