Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2018
|
46
|
3
|
Tytuł artykułu
Zawartość witaminy D w owocnikach pieczarki
Autorzy
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
Warianty tytułu
EN
The content of vitamin D in the fruiting bodies of Agaricus
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zapotrzebowanie na witamine D
witamina D
owocniki
pieczarki
zawartosc witaminy D
promieniowanie ultrafioletowe
obrobka technologiczna
niedobory
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2018
Tom
46
Numer
3
Opis fizyczny
s.71-75,tab.,fot.
Twórcy
autor
Golak-Siwulska I.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Siwulski M.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Sobieralski K.
Katedra Warzywnictwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cbf7c49c-67a2-49ce-9513-95489552f25e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.