Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Ocena możliwości wykorzystania proszku buraczanego jako substancji barwiącej do produkcji kiełbas homogennych
(
Kostecki K.
,
Woźniak M.
,
Kowalski R.
)
artykuł:
Wiarygodny Lider Biznesu
(
L.K.
)
artykuł:
Grillowanie w sklepie mięsnym
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Londyńskie targi
(
L.K.
)
artykuł:
Przydatność tłuszczu jako składnika marynat
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Jak nazwać wędliny konfekcjonowane
(
Zielinski R.
)
artykuł:
Obróbka termiczna surowców i produktów mięsnych gwarantem ich bezpieczeństwa mikrobiologicznego
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka A.
,
Piwowarek K.
)
artykuł:
Pora na maderę. Poradnik winny
(
winny maniak
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.