Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2016
Tom
66
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Goji berry (Lycium barbarum): composition and health effects – a review
artykuł:
Comparison of phenolics and phenolic acid profiles in conjunction with oxygen radical absorbing capacity (ORAC) in berries of Vaccinium arctostaphylos L. and V. myrtillus L.
artykuł:
Impact of innovation on consumers liking and willingness to pay for traditional sausages
artykuł:
Combined effects of blue and ultraviolet lights on the accumulation of flavonoids in tartary buckwheat sprouts
artykuł:
Oxidative stability of lipid fraction of cookies enriched with chokeberry polyphenols extract
artykuł:
Identification of predominant lactic acid bacteria and yeasts of Turkish sourdoughs and selection of starter cultures for liquid sourdough production using different flours and dough yields
artykuł:
Development and validation of a semi-quantitative food frequency questionnaire to assess dietary intake of Turkish school-aged children
artykuł:
Analysis of consumer preferences at organic food purchase in Romania
artykuł:
Blood glucose lowering efficacy of strawberry extracts rich in ellagitannins with different degree of polymerization in rats
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.