Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Horticulturae
2017
|
29
|
1
|
Tytuł artykułu
The influence of ethephon application to processing tomato plants on yield structure in relation to weather conditions during the growing period
Autorzy
Jedrszczyk E.
,
Skowera B.
,
Kedzior R.
,
Gaweda M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
plant breeding
tomato plant
tomato
Hubal cultivar
Mieszko F1 cultivar
Polset F1 cultivar
Rumba cultivar
Sokal F1 cultivar
growth regulator
plant cultivar
retardant
ethephon
Agrostym 480 SL concentrate
Poisson distribution
weather condition
growing period
plant yield
yield efficiency
yield structure
breeding experiment
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
2017
Tom
29
Numer
1
Opis fizyczny
p.75-81,fig.,ref.
Twórcy
autor
Jedrszczyk E.
Department of Vegetable and Medicinal Plants, University of Agriculture in Krakow, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, Poland
autor
Skowera B.
Department of Ecology Climatology and Air Protection, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
Kedzior R.
Department of Ecology Climatology and Air Protection, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
Gaweda M.
Department of Vegetable and Medicinal Plants, University of Agriculture in Krakow, 29 Listopada 54, 31-425 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/fhort-2017-0008
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cb7daf2b-7733-4b01-95b6-e15ca7fa53b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.