Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
2
|
Tytuł artykułu
Hygiene assessments of school kitchens based on the microbiological status of served food
Autorzy
Toth A.J.
,
Szakmar K.
,
Dunay A.
,
Illes C.B.
,
Bittsanszky A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
hygienic assessment
school kitchen
microbiological status
food
microbiological quality
food safety
microbiological safety
quality assurance
catering
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
2
Opis fizyczny
p.159-168,fig.,ref.
Twórcy
autor
Toth A.J.
InDeRe Institute for Food System Research and Innovation Nonprofit Ltd., Fehervari ut.132-144, H-1116 Budapest, Hungary
Department of Business Economics and Management, Szent Istvan University, Pater K. u.1, H-2100 Godollo, Hungary
autor
Szakmar K.
Department of Food Hygiene, University of Veterinary Medicine, Istvan u.2, H-1078 Budapest, Hungary
autor
Dunay A.
Department of Business Economics and Management, Szent Istvan University, Pater K. u.1, H-2100 Godollo, Hungary
autor
Illes C.B.
Department of Business Economics and Management, Szent Istvan University, Pater K. u.1, H-2100 Godollo, Hungary
autor
Bittsanszky A.
InDeRe Institute for Food System Research and Innovation Nonprofit Ltd., Fehervari ut.132-144, H-1116 Budapest, Hungary
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0564
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cb160429-d9b3-41f6-8690-eab63242bb90
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.