Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
07
|
Tytuł artykułu
Rola kultur starterowych i dodatkowych w procesie produkcji serów dojrzewających
Autorzy
Ziolkowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkcja serow
sery dojrzewajace
kultury bakteryjne
kultury starterowe
procesy produkcyjne
mikroorganizmy
udzial procentowy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
07
Opis fizyczny
s.10-11,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziolkowski T.
CSK Food Enrichment Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cadd5943-4a88-492c-9a33-54cd29f29086
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.