Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2023
Tom
30
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Czy pandemia covid-19 wpłynęła na sposób żywienia dzieci w wieku przedszkolnym chorujących na alergie pokarmowe?
(
Kostecka M.
,
Kostecka J.
,
Gutowska G.
,
Jachimowicz-Rogowska K.
,
Kolasa K.
,
Bojanowska M.
)
artykuł:
Dioksyny, furany i PCB w importowanych rybach morskich – narażenie konsumentów
(
Mikolajczyk S.
,
Warenik-Bany M.
,
Pajurek M.
)
artykuł:
Biopolimerowe materiały aktywne do żywności
(
Mikus M.
,
Galus S.
)
artykuł:
Suplementy diety i żywność wzbogacana jako środki umożliwiające uzupełnienie diety w żelazo
(
Misztal - Szkudlinska M.
,
Osko J.
,
Brzezinska - Rojek J.
,
Sagatovych S.
,
Grembecka M.
)
artykuł:
The state of knowledge on food safety and food waste among young consumers
(
Mikulec A.
,
Zborowski M.
,
Cison-Apanasewicz U.
,
Stawiarska A.
,
Rudzka A.
,
Kowalski S.
)
artykuł:
Wpływ czasu przechowywania na wybrane wyróżniki jakościowe soków mieszanych z aronii czarnoowocowej i jagody kamczackiej
(
Polak N.
,
Kalisz S.
,
Wawrzynczak A.
,
Kruszewski B.
)
artykuł:
Charakterystyka właściwości termicznych nasion z czarnej i czerwonej porzeczki
artykuł:
Przeżywalność środowiskowych Bifidobacterium spp. oraz bakterii fermentacji mlekowej w serach twarogowych wyprodukowanych z użyciem kultury środowiskowej
(
Maciejewska N.
,
Szosland-Faltyn A.
,
Bartodziejska B.
)
artykuł:
Eating-related health behaviors and body perception: a study of young adults in Poland
(
Platta A.
,
Mikulec A.
,
Ruszkowska M.
,
Suwala G.
)
artykuł:
Propolis jako funkcjonalny składnik żywności
(
Juszczak L.
,
Cabaj A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.