Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2018
|
45
|
3
|
Tytuł artykułu
Analiza wybranych parametrów chemicznych w naparach herbat bez dodatków oraz z dodatkiem owocowym
Autorzy
Rusinek-Prystupa E.
,
Abramowicz K.
,
Sembratowicz I.
Warianty tytułu
EN
Analysis of selected chemical parameters of tea infusions with and without fruit additives
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
herbata lisciasta
herbata ekspresowa
herbata czarna
herbata zielona
herbata czerwona
napar herbaciany
dodatki aromatyczne
parametry chemiczne
szczawiany
fenolokwasy
analiza zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2018
Tom
45
Numer
3
Opis fizyczny
s.186-197,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rusinek-Prystupa E.
Katedra Biochemii i Toksykologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Abramowicz K.
Katedra Biochemii i Toksykologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Sembratowicz I.
Katedra Biochemii i Toksykologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c9c012b0-2f12-4268-b33a-a7c51927b817
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.