PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 65 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku sproszkowanej lucumy na cechy jakościowe pieczywa pszennego

Warianty tytułu

EN
Effect of lucuma powder addition on the quality characteristics of wheat bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

65

Numer

1

Opis fizyczny

s.27-31,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c92081e8-cedb-426a-ad87-1c08bbec601f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.