Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2013
|
67
|
09
|
Tytuł artykułu
Wstęp do uczty. Obróbka wstępna dziczyzny
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
potrawy miesne
dziczyzna
zwierzeta lowne
przyrzadzanie posilkow
obrobka wstepna
dojrzewanie miesa
marynowanie
peklowanie
porady praktyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
09
Opis fizyczny
s.8-9,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c902732d-5bf2-409b-9282-626576ba4239
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.