Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1980
Tom
06
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Non-destructive viscometric studies of enzymic milk coagulation III. The effect of pH, temperature and Ca-ions concentration on the secondary phase of milk coagulation
(
Bachman S.
,
Klimczak B.
,
Gasyna Z.
)
artykuł:
Functional effect of carbohydrates in soybean preparations - a model study
(
Barylko-Piekielna N.
,
Kwasniewska I.
,
Jacorzynski B.
,
Zawadzka L.
)
artykuł:
Attempts to determine the conditions of maderization of white fruit wines
(
Wzorek W.
,
Lewkowicz D.
)
artykuł:
Isolation of volatiles from packaging materials and their separation with gas chromatography
(
Kaminski E.
,
Wasowicz E.
,
Przybylski R.
,
Szebiotko A.
,
Zawirska R.
)
artykuł:
Lipolytic and proteolytic activity of Penicillium roqueforti, Penicillium candidum and Penicillium camemberti strains
(
Stepaniak L.
,
Kornacki K.
,
Grabska J.
,
Rymaszewski J.
,
Cichosz G.
)
artykuł:
Chartacteristics of modified proteins of keratin in chicken feathers
(
Wolski T.
,
Klimek J.
,
Rompala A.
)
artykuł:
Acidity changes in rapeseed oil during storage under diversified conditions
(
Kmieciak S.
,
Mastalerz R.
,
Zwierzykowski W.
)
artykuł:
Electron microscopic studies on structure and microflora of kefir grains
(
Molska I.
,
Kocon J.
,
Zmarlicki S.
)
artykuł:
Investigations on the preparation of granular products
(
Schmandke H.
)
artykuł:
Diminution of sugar losses in molasses and the increase of crystalization rate owing to the decolorization of thin juice
(
Zaorska H.
)
artykuł:
Investigations on the accordance of chemical composition of dairy products with standard specifications
(
Bazydlo I.
,
Imbs B.
,
Krygielski L.
,
Czerwinski S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.