Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Ocena fizykochemiczna i organoleptyczna oraz preferencje konsumenckie sera owczego podpuszczkowego twardego krótko dojrzewającego wyprodukowanego w gospodarstwie ekologicznym
Autorzy
Spiel J. A.
,
Zabek K.
,
Borowski J.
,
Rowny M.
Warianty tytułu
EN
Physico-chemical and organoleptic evaluation and consumer preferences rennet hard short maturing sheep’s cheese produced in organic farm
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sery owcze
sery twarde
sery podpuszczkowe
sery dojrzewajace twarde
gospodarstwa ekologiczne
produkcja ekologiczna
ocena fizykochemiczna
ocena organoleptyczna
preferencje konsumentow
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
s.38-51,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Spiel J. A.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
Zabek K.
Katedra Hodowli Owiec i Kóz, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
Borowski J.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
autor
Rowny M.
Katedra Hodowli Owiec i Kóz, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c870ebff-169b-4d9f-b365-5ae2143724fb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.