Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2014
|
58
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Stewia - naturalna szansa na zmniejszenie dodatku cukru w żywności i napojach
Autorzy
Brouns F.
,
Potzel A.
Warianty tytułu
EN
Stevia: a natural opportunity to help reduce added sugars in food and beverage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
stewia
Stevia rebaudiana
zamienniki cukru
dodatki do zywnosci
przepisy prawne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2014
Tom
58
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.32,34,fot.
Twórcy
autor
Brouns F.
Health Food Innovation Management, Maastricht University-Campus Venlo, Holandia
autor
Potzel A.
Health Food Innovation Management, Maastricht University-Campus Venlo, Holandia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c841c43c-a306-4a32-9c42-b58e70ad3730
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.