Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1985
Tom
37
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Inż. Tadeusz Wądołowski
artykuł:
Kilka uwag o kształceniu kadr dla przemysłu miesnego w ZSRR
(
Trawinski J.
,
Czyz Z.
)
artykuł:
Jakość bydła rzeźnego rasy nizinnej czarno-białej w województwie rzeszowskim
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Funkcjonowanie Zrzeszenia Przedsiębiorstw Przemysłu Mięsnego. Podsumowanie - ocena. Część V
(
Mizielinska W.
,
Dziewulski P.
,
Smuga T.
,
Sobota J.
)
artykuł:
Nowa metoda wytwarzania teksturowych produktów białkowych
(
Szydlowski A.
,
Keblinska M.
)
artykuł:
Zawartość białka w masie beztłuszczowej (PFF) jako nowy wskaźnik jakości produktów z peklowanego mięsa wieprzowego przeznaczonych na eksport do USA
(
Olewinski S.
,
Tyszkiewicz I.
)
artykuł:
Możliwości lepszego wykorzystania miesa świńskiego. Ocena przydatności zróżnicowanego surowca rzeźnego do produkcji bekonu ciętego. Część I
(
Szorc J.
)
artykuł:
Urządzenia do "zimnej sterylizacji" plazmy
(
Wierzbicki S.
)
artykuł:
Czynniki wzrostu efektywności tuczu przemysłowego
(
Maderek R.
,
Mularowicz Z.
,
Borzuta K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.