Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1987
|
06
|
Tytuł artykułu
Ważniejsze czynniki decydujące o standardowości kefiru produkowanego na skalę przemysłową oraz jego znaczenie w żywieniu człowieka
Autorzy
Fesnak D.
,
Hoppe K.
,
Bauman B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1987
Numer
06
Opis fizyczny
s.14-16,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fesnak D.
Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn
autor
Hoppe K.
Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn
autor
Bauman B.
Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c7f7dcf3-a2b4-47e5-8e95-bec67d6cce69
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.