PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 06 |

Tytuł artykułu

Ważniejsze czynniki decydujące o standardowości kefiru produkowanego na skalę przemysłową oraz jego znaczenie w żywieniu człowieka

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.14-16,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn
autor
  • Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn
autor
  • Zakład Produkcji Biopreparatów Mleczarkich, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c7f7dcf3-a2b4-47e5-8e95-bec67d6cce69
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.