Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2013
|
3
|
Tytuł artykułu
II Sympozjum Naukowe. Drobnoustroje - tradycja i nowoczesność w produkcji i utrwalaniu żywności
Autorzy
Chlebowska-Smigiel A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konferencje
mikroorganizmy
utrwalanie zywnosci
produkcja zywnosci
nowoczesnosc
uczestnicy
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Numer
3
Opis fizyczny
s.35,fot.
Twórcy
autor
Chlebowska-Smigiel A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c6d65599-df5c-46bc-8e9f-0d9ebcb4b9ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.