Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2014
|
04
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie zimnej mikrofiltracji do produkcji innowacyjnych serów
Autorzy
Zulewska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mikrofiltracja
proteoliza
tekstura
kazeina
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2014
Numer
04
Opis fizyczny
s.3-5,bibliogr.
Twórcy
autor
Zulewska J.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c6af8647-893d-4f36-a2a2-f41d52f5dd63
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.