PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 22 | 3 |

Tytuł artykułu

Physico-chemical and technological parametres of meat from fatteners obtained on the basis of F0 generation imported from Denmark

Warianty tytułu

PL
Właściwości fizykochemiczne i przydatność technologiczna mięsa tuczników wyprodukowanych na bazie pokolenia F0importowanego z Danii

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

3

Opis fizyczny

p.153-159,fig.,ref.

Twórcy

  • Chair of Pig Breeding and Meat Science, University of Podlasie, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Chair of Pig Breeding and Meat Science, University of Podlasie, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Chair of Pig Breeding and Meat Science, University of Podlasie, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Chair of Pig Breeding and Meat Science, University of Podlasie, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Chair of Pig Breeding and Meat Science, University of Podlasie, Prusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
autor
  • Chair of Products of Animal Origin, Agricultural Academy of Poznan, Wolynska 33, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Meat Plant Sokolow S.A., 550-lecia 1, 08-300 Sokolow Podlaski, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c65ff222-ed7b-4272-bd98-0067396d2d56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.