Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wina i napoje winopochodne w żywieniu człowieka
(
Rosa J.
,
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Racjonalne wykorzystanie surowców w przemysłach biotechnologicznych
(
Golebiewski T.
)
artykuł:
Postęp w analizie substancji toksycznych w żywności
(
Maslowska J.
)
artykuł:
Skład wywaru melasowego i wykorzystanie jego składników pokarmowych przez drożdże paszowe
(
Cibis E.
,
Zmaczynski K.
)
artykuł:
Przetwarzanie i utrwalanie warzyw z udziałem serwatki
(
Bednarski W.
,
Lewandowska M.
)
artykuł:
Niektóre aspekty wyboru enzymów wskaźnikowych w procesie blanszowania warzyw dla zamrażalnictwa
(
Czapski J.
)
artykuł:
Zamienniki surowców w żywności
(
Konczewska A.
)
artykuł:
Regeneracja pofiltracyjnej ziemi okrzemkowej
(
Kadzielski F.
)
artykuł:
Wpływ stężenia NaCl w zalewie i parametrów sterylizacji na wybrane cechy jakościowe konserw z młodych ziemniaków
(
Kolenda H.
)
artykuł:
Wybrane aspekty utrwalania oraz przechowywania szczepów drobnoustrojów przemysłowych
(
Bednarski W.
)
artykuł:
Możliwość zmniejszenia energochłonności procesu produkcji spirytusu z surowców skrobiowych
(
Laczynski B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.