PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 25 | 1 |

Tytuł artykułu

Fatty acid composition of turkey breast muscle and the salutogenic feeding regimen formulations (a pilot study)

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

1

Opis fizyczny

p.59-69,ref.

Twórcy

autor
  • Department Food Technology and Nutrition, Faculty of Production Engineering, Wroclaw University of Economics and Bussines, Komandorska 118-120, 53-345 Wroclaw, Poland
autor
  • Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
  • Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
  • Department of Immunology, Microbiology and Physiological Chemistry, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
  • Department of Animal Nutrition and Feed Management, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
  • Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
  • Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c61d47fe-12ab-4d10-b0d1-6c5717f138d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.