Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2020
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Fatty acid composition of turkey breast muscle and the salutogenic feeding regimen formulations (a pilot study)
Autorzy
Goluch Z.
,
Okruszek A.
,
Haraf G.
,
Moroch R.
,
Rybarczyk A.
,
Werenska M.
,
Teleszko M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2020
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
p.59-69,ref.
Twórcy
autor
Goluch Z.
Department Food Technology and Nutrition, Faculty of Production Engineering, Wroclaw University of Economics and Bussines, Komandorska 118-120, 53-345 Wroclaw, Poland
autor
Okruszek A.
Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
Haraf G.
Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
Moroch R.
Department of Immunology, Microbiology and Physiological Chemistry, West Pomeranian University of Technology, Szczecin, Poland
autor
Rybarczyk A.
Department of Animal Nutrition and Feed Management, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, Wroclaw, Poland
autor
Werenska M.
Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
autor
Teleszko M.
Department Food Technology and Nutrition, Wroclaw University of Economics and Bussines, Wroclaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2019.24.2.1820
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c61d47fe-12ab-4d10-b0d1-6c5717f138d0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.