Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1982
Tom
36
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Jakość urządzeń gastronomicznych (I)
(
Sawielajc A.
,
Bojanowski W.
)
artykuł:
Bezmięsne jadłospisy obiadowe (VI)
artykuł:
Burghul, egzotyczna potrawa pszenna
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Jogurt w żywieniu człowieka (I)
(
Rotkiewicz W.
,
Kornacki K.
)
artykuł:
Niektóre zagadnienia rozwoju gastronomii
(
Diel J.
,
Jaworska T.
)
artykuł:
Kierunki wdrażania postępu technicznego w gastronomii
(
Janik D.
)
artykuł:
Sposoby zagospodarowania odpadów gastronomicznych w zakładach żywienia zbiorowego w Elblągu
(
Baltaziuk D.
,
Stepien M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.