Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
01
|
Tytuł artykułu
Bez przyprawy ani rusz...
Autorzy
Podolski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
kuchnia azjatycka
kuchnia hinduska
kuchnia japonska
kuchnia Maghrebu
przyprawy
przyprawianie
firma Prymat
marka Prymat
smak umami
kultura kulinarna
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
01
Opis fizyczny
s.12-15,fot.
Twórcy
autor
Podolski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c5dd6997-e45b-4cee-9988-4365b6c1b49d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.