Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2014
|
11
|
Tytuł artykułu
Jarzębina, mąkinia i brzęk
Autorzy
Luczaj L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jarzebina
owoce
walory kulinarne
jarzab pospolity
Sorbus aucuparia
jarzab szwedzki
Sorbus intermedia
jarzab maczny
Sorbus aria
jarzab brekinia
Sorbus torminalis
przetwory owocowe
wina owocowe
soki owocowe
dzemy owocowe
galaretki owocowe
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2014
Numer
11
Opis fizyczny
s.88-89,rys.,fot.
Twórcy
autor
Luczaj L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c5c6440d-9940-4604-8f3a-e5f32c00d429
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.