Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Tradycyjne roślinne napoje fermentowane o działaniu prozdrowotnym
(
Zielinska M.
,
Hoffmann
,
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
Ocena potencjału aplikacyjnego wytłoków, pochodzących z przetwórstwa truskawek i malin na soki
(
Kosmala M.
,
Sojka M.
,
Miszczak A.
,
Sikorski P.
,
Zagibajlo K.
,
Wlodarek A.
,
Czajka A.
,
Robak J.
,
Krol B.
)
artykuł:
Trzecia rewolucja w produkcji i dystrybucji jabłek
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Biogazownie - sukcesy i porażki
(
Szwarc M.
,
Kupczyk A.
,
Zubrzycki M.
,
Sikora M.
,
Trajer J.
)
artykuł:
Profil zanieczyszczeń występujący w alkoholach nielegalnego pochodzenia i ryzyko zdrowotne związane z ich konsumpcją
(
Szutowski M.
,
Szost T.
,
Bambrowicz-Klimkowska M.
)
artykuł:
Piwo Roku 2014. 20 lat działalności Towarzystwa Promocji Kultury Piwa Bractwo Piwne
(
Kordialik-Bogacka E.
)
artykuł:
Porównanie składu cukrów w cydrach polskich i importowanych
(
Scibisz I.
,
Bonin S.
,
Mitek M.
,
Ziarno M.
,
Zareba D.
,
Cendrowski A.
,
Grzejszczak A.
)
artykuł:
Akademia Sokowa czyli cała prawda o sokach
(
A.L.
)
artykuł:
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
(
Olszak M.
,
Podgorska I.
,
Solarska E.
)
artykuł:
II Kongres "Bezpieczeństwo żywności - zarządzanie ryzykiem w łańcuchu dostaw"
(
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Drinkpreneur - skuteczna trampolina dla start-upów - kreatorów napojów funkcjonalnych
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów. Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości. Cz.II. Badania obciążeniowe (Challenge test): zasady prowadzenia badań, zastosowanie i uzyskiwane korzyści dla producenta
(
Bugajewska A.
,
Olejnik J.
)
artykuł:
Wpływ nawożenia dolistnego roślin jęczmienia na jakość słodów typu pilzneńskiego
(
Blazewicz J.
,
Brejan K.
,
Liszewski M.
,
Wyrwa P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.