Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2015
|
48
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena pobrania z dietą wybranych witamin przez młodzież w wieku 13-15 lat w zależności od płci oraz miejsca zamieszkania
Autorzy
Florkiewicz A.
,
Grzych-Tuleja E.
,
Cieslik E.
,
Topolska K.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Leszczynska T.
,
Kopec A.
,
Pysz M.
Warianty tytułu
EN
Assessment of dietary intake of selected vitamins by young people aged 13-15 years, depending on gender and place of residence
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2015
Tom
48
Numer
4
Opis fizyczny
s.747-757,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Florkiewicz A.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Grzych-Tuleja E.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Cieslik E.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Topolska K.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Filipiak-Florkiewicz A.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Konsumpcji, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Leszczynska T.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Kopec A.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Pysz M.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c516ad28-138b-46c8-9885-cd7bd8f319af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.