Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1985
Tom
37
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wpływ różnego sposobu przepędu tłuczników z magazynu żywca do uboju na uszkodzenia tusz i jakość mięsa
(
Wajda S.
)
artykuł:
Sposób chemicznego usuwania osadów tłuszczu z wewnętrznej powierzchni kanałów w zakładach mięsnych
(
Bartkiewicz B.
,
Wasowski J.
)
artykuł:
Światowe i krajowe osiągnięcia naukowe z zakresu technologii drobiarstwa
(
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
Ocena przydatności buhajków hybrydów o genotypie 75% bydła i 25% żubra do opasu półintensywnego ze wzgledu na jakość mięsa
(
Goszczynski J.
,
Reklewski Z.
,
Mielnik J.
,
Gizewski Z.
)
artykuł:
Przemysł mięsny w trzecim roku reformy gospodarczej
(
Pereta W.
)
artykuł:
Aktualna sytuacja, problemy i zadania techniczno-technologiczne w przemyśle mięsnym, drobiarskim i chłodniczym w trzecim roku reformy gospodarczej
(
Grudzinski J.
)
artykuł:
Sterowanie podażą zwierząt rzeźnych na zapleczu surowcowym zakładów mięsnych
(
Buchwald W.
)
artykuł:
Wybrane osiągnięcia naukowo-badawcze technologii mięsa
(
Duda Z.
)
artykuł:
Funcjonowanie Zrzeszenia Przedsiębiorstw Przemysłu Mięsnego. Rola Zrzeszenia w systemie ekonomiczno-finansowym przedsiębiorstw przemysłu mięsnego. Część III
(
Mizielinski W.
,
Dziewulski P.
,
Smuga T.
,
Sobota J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.