Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2016
|
3
|
Tytuł artykułu
Systemowa struktura urządzeń przetwórstwa spożywczego
Autorzy
Dutkiewicz D.
,
Diakun J.
,
Slowinski B.
Warianty tytułu
EN
System structure of the food processing equipment
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Numer
3
Opis fizyczny
s.5-13,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dutkiewicz D.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15/17, 75-620 Koszalin
autor
Diakun J.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15/17, 75-620 Koszalin
autor
Slowinski B.
Zamiejscowy Wydział Przemysłu Drzewnego w Szczecinku, Politechnika Koszalińska, ul.Pilska 2, 78-400 Szczecinek
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c49e3860-db89-4c4e-81f8-9e8affcaf390
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.