Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
08
|
Tytuł artykułu
Możliwości produkcji sera z mleka z dodatkiem dwutlenku węgla
Autorzy
Wisniewska K.
,
Skwarek A.
,
Reps A.
Warianty tytułu
EN
The possibilities of cheese manufacturing from milk treated with carbon
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
dwutlenek wegla
mleko
mleko pasteryzowane
mleczarstwo
bakterie psychrotrofowe
sery
produkcja serow
ocena fizykochemiczna
ocena organoleptyczna
jakosc produktu
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
08
Opis fizyczny
s. 25-31,tab.,fot.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wisniewska K.
Katedra Biotechnologii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
Skwarek A.
Katedra Biochemii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
Reps A.
Katedra Biotechnologii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c425a8b1-15bc-49bc-aa77-b9323ce623c5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.