Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
1
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe i zanieczyszczenia żywności w zaleceniach Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO i ustawodawstwach krajowych
Autorzy
Sadowska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Food additives and food contaminants in the hecommendations of the Codex Alimentarius Commision FAO/WHO and in national food laws regulations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zanieczyszczenia zywnosci
substancje dodatkowe
pestycydy
zywnosc
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
zapewnienie bezpieczenstwa
Komisja Kodeksu Zywnosciowego FAO-WHO ds.Substancji Dodatkowych do Zywnosci
komisja
kodeks zywnosciowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
1
Opis fizyczny
s.1-8
Twórcy
autor
Sadowska H.
Inspekcja Stanitarna Ministerstwa Zdrowia i Opieki Społecznej w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c400075f-92e0-4fe6-8c54-4d610fbe4dd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.