Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
4(19)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4(19)
artykuł:
Pieczywo jako żywność funkcjonalna na przykładzie produktu piekarni-cukierni „Adar”
(
Rajewska N.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Comparison of the application of marketing communication tools used by organic food producers in Slovakia and Austria
(
Jarossova M. A.
,
Mind'asova K.
)
artykuł:
Znakowanie artykułów spożywczych w odniesieniu do alergii i chorób żywieniowo zależnych na przykładzie piekarni-cukierni „Adar”
(
Kedzinska R.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Ocena wartości energetycznej i odżywczej diet szpitalnych na podstawie jadłospisów dekadowych
(
Tymoszuk M.
,
Orkusz A.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju obróbki termicznej na zmiany jakości podczas przechowywania pasztetów z odścięgnionego mięsa drobiowego
(
Tolik D.
,
Slowinski M.
,
Desperak K.
)
artykuł:
Redukcja odpadu wynikającego z błędów wizualnych z wykorzystaniem metody DMAIC
(
Herter M.
,
Lesiow T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.