Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Kryzys polskiego drobiarstwa wywołany wzrostem cen pasz
artykuł:
Polacy lubią mrożone dania mięsne
artykuł:
Czy można konkurować na "śpiocha"?
(
Kakiet-Springer E.
)
artykuł:
Paszportyzacja polskiej żywności
artykuł:
Technika kontrolno-pomiarowa do rejestracji i monitoringu temperatury w przetwórstwie surowców mięsnych
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Znikające stada trzody chlewnej w Polsce
artykuł:
Wołowina kulinarna cz. I - czynniki wpływające na jakość mięsa
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Zdunczyk W.
,
Tkacz K.
)
artykuł:
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa kangura
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Kienig A.
,
Skowronski M.
)
artykuł:
Rynek Mięsny w Polsce - podstawowe informacje
(
Mroczek R.
)
artykuł:
Dobre praktyki w sklepie mięsnym
(
Godlewska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.