Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ochrona Środowiska i Zasobów Naturalnych
2009
|
40
|
Tytuł artykułu
Zawartość azotanów (III) i (V) w wybranych warzywach dostępnych w handlu detalicznym regionu łódzkiego
Autorzy
Gajewska M.
,
Czajkowska A.
,
Bartodziejska B.
Warianty tytułu
EN
The content of nitrates (III) and (V) in selected vegetables on detail sale in Lodz region
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
region lodzki
rynek warzyw
handel detaliczny
warzywa
kapusta biala
buraki cwiklowe
salata
marchew
kalafiory
pomidory
ogorki
zanieczyszczenia chemiczne
azotany
zawartosc azotanow
Wydawca
-
Czasopismo
Ochrona Środowiska i Zasobów Naturalnych
Rocznik
2009
Numer
40
Opis fizyczny
s.388-395,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gajewska M.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Czajkowska A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Bartodziejska B.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c330c766-3451-4618-a3a6-9f969fc48f94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.