Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2008
|
12
|
Tytuł artykułu
Masarstwo a przywiązanie do kuchni. Kuchnia a jakość przetwórstwa
Autorzy
Gajewczyk P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przepisy kulinarne
bezpieczenstwo zywnosci
kuchnia staropolska
wedliny
salcesony
wedliniarstwo
Polska
tradycje
historia
zywienie czlowieka
kiszki ryzowe
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2008
Numer
12
Opis fizyczny
s.30-32,fot.
Twórcy
autor
Gajewczyk P.
Instytut Hodowli Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2b23966-6fbd-4313-8fa8-501a17b6a41d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.