Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2007
|
61
|
11
|
Tytuł artykułu
Osiagnięcia technologii molekularnych stosowane w analizie żywności
Autorzy
Ziarno M.
Warianty tytułu
EN
Achievements of molecular technology applied in food analysis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
material genetyczny
mikromacierze DNA
analiza zywnosci
nowe technologie
analiza molekularna
mikroorganizmy
wirusy
pasozyty
alergeny
bialko
organizmy zmodyfikowane genetycznie
wykrywanie
mikromacierze cDNA
mikromacierze oligonukleotydowe
nanoczipy
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
11
Opis fizyczny
s.33-35
Twórcy
autor
Ziarno M.
Wydział Technologii Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c262474a-7bbb-43e6-b3bb-87c007b98f43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.