Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
2
|
Tytuł artykułu
Azotany i azotyny w produktach spożywczych surowych oraz poddanych obróbce wstępnej i termicznej
Autorzy
Szponar L.
,
Mieleszko T.
,
Kierzkowska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Nitraty i nitrity v syrykh i poddannykh predvaritel'nojj i termicheskojj obrabotke pishhevykh produktakh
EN
Nitrated and nitrites in food products, raw and subjected to preliminary and thermal processing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
azotany
azotyny
produkty spozywcze
obrobka termiczna
badania naukowe
nawozenie
dodatki do zywnosci
dawki
zdrowie czlowieka
mieso surowe
warzywa
owoce
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
2
Opis fizyczny
s.129-135,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szponar L.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Mieleszko T.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Kierzkowska E.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c21fcf18-30a1-4a34-b6a8-748fd973da47
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.