Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1989
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Białko i gluten w ocenie właściwości wypiekowych mąki pszennej
(
Jankiewicz M.
)
artykuł:
Kształtowanie sie jakości ziarna kakaowego importowanego w ostatnich latach
(
Siwicka H.
,
Wojcik-Stopczynska B.
)
artykuł:
Nowoczesna technika i technologia
(
Chylek D.
)
artykuł:
Technika i technologia w kształtowaniu jakośći pieczywa
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Piece komorowe do wypieku chcleba pełnoziarnistego, pumpernikla i sterylizacji pieczywa
(
Banecki H.
,
Golaszewska A.
)
artykuł:
Tendencje rozwojowe piekarstwa w rozwiniętych krajach
(
Banecki H.
)
artykuł:
Obiekty piekarskie a ochrona powietrza atmosferycznego
(
Grekowicz W.
,
Radzanowski A.
)
artykuł:
Społeczna ocena działalności krajowego piekarstwa
(
Hyla T.
)
artykuł:
Aromatyzowane galaretki nieowocowe
(
Stokowska A.
)
artykuł:
Coraz bliżej klienta
(
Gladkowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.