PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 1 |

Tytuł artykułu

Badania nad oznaczaniem sodu i potasu w produktach spożywczych przy zastosowaniu fotometru płomieniowej i atomowej spektrofotometrii absorpcyjnej

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Studies on the determinations of sodium and potassium in food products using flame photometry and atomic absorption spectrophotometry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

1

Opis fizyczny

s.33-42,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie
  • Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c1e290dc-945d-4aab-ba9a-207cfcffc049
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.