Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1987
|
332
|
Tytuł artykułu
Aktywność układu laktoperoksydazy w aspekcie jego wykorzystania do mikrobiologicznej stabilizacji mleka surowego
Autorzy
Zajac M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The activation of the lactoperoxidase system with regard to its use for microbiological stabilization of raw milk
RU
Aktivnost' sistemy laktoperoksidazy otnositel'no ee ispol'zovanija dlja mikrobiologicheskoj stabilizacii syrogo moloka
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
mleko
mleko surowe
jakosc mleka
przechowywanie mleka
badania mikrobiologiczne
bakterie
laktoperoksydaza
aktywnosc mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1987
Tom
332
Opis fizyczny
s.185-190,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zajac M.
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza/CZSMI w Brwinowie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c1bdf7be-079b-4974-bebf-1fdbb978c351
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.