Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2019
|
33
|
3
|
Tytuł artykułu
Assessment of soil quality after biochar application based on enzymatic activity and microbial composition
Autorzy
Mierzwa-Hersztek M.
,
Gondek K.
,
Klimkowicz-Pawlas A.
,
Chmiel M.J.
,
Dziedzic K.
,
Taras H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2019
Tom
33
Numer
3
Opis fizyczny
p.331-336,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mierzwa-Hersztek M.
Department of Agricultural and Environmental Chemistry, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
autor
Gondek K.
Department of Agricultural and Environmental Chemistry, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
autor
Klimkowicz-Pawlas A.
Department of Soil Science Erosion and Land Protection, Institute of Soil Science and Plant Cultivation-State Resesarch Institute, Czartoryskich 8, 24-100 Pulawy, Poland
autor
Chmiel M.J.
Department of Microbiology, University of Agriculture in Krakow, Mickiewicza 24/28, 30-059 Krakow, Poland
autor
Dziedzic K.
Beskid Zywiec Sp.z o.o., Department of Research and Development, Kabaty 2, 34-300 Zywiec, Poland
autor
Taras H.
State Agrarian and Engineering University in Podilya, 13 Shevchenko Str., 32300 Kamianets-Podilskyi, Ukraine
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/110807
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c0bae1f7-79c1-47f1-ba0a-26dcafb7a6a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.