Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mleczarski
2008
|
2
|
Tytuł artykułu
Sery świata Szwajcaria
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
serowarstwo
Szwajcaria
sery szwajcarskie
przetwory mleczne
wytwarzanie
fondue
zywienie czlowieka
sery podpuszczkowe
ser Gruyere
ser Raclette
sery twarde
ser ementaler
ser Appenzeller
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mleczarski
Rocznik
2008
Numer
2
Opis fizyczny
s.36-38,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c0acff9e-27d2-4d8b-aee2-ca31d1a2dde0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.