Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1989
Tom
---
Numer
18
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
18
artykuł:
Evaluation of the emulsion stability of various hydrocolloids and emusifiers
(
Swiderski F.
,
Wojciechowska M.
)
artykuł:
Effect of selected technological processes on content of mineral components and phytic acid in soybean and common bean seeds
(
Kloczko I.
,
Tymoszewska E.
)
artykuł:
Quality of mushrooms frozen with the air blast freezing method and with use of liquid carbon dioxide (LCO2)
(
Jarczyk A.
,
Bekas W.
,
Sotomski J.
)
artykuł:
Selected aspects of the production, processing and consumption of milk in Poland in 1980-1985
(
Berger S.
,
Kowrygo B.
,
Lewandowska G.
,
Sakowska T.
,
Sawicka B.
)
artykuł:
Effect of technological treatment on the changes of selected nutritional components in dry pulse seeds
(
Swiderski F.
,
Sadowska E.
)
artykuł:
Nutritional and technological evaluation of new pumpkin varieties
(
Chylkiewicz M.
,
Dabrowski A.
,
Tymrakiewicz D.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Evaluation of emulsifying properties of various groups of hydrocolloids and nutritional emulsifiers
(
Swiderski F.
,
Trzeciecki M.
,
Winska D.
)
artykuł:
Soured cream buttermilk as a raw material for quarg-desserts production
(
Merilainen V.
,
Valiaho A.
,
Zakrzewski E.
)
artykuł:
Influence of the kind of osmotic substance on the kinetics of convection drying of apples and carrots
(
Lenart A.
,
Grodecka E.
)
artykuł:
Comparison of the microbiological test with the Emmerie method in the assay of riboflavine in cow milk
(
Dluzewski M.
,
Dluzewska E.
,
Tomasiewicz M.
)
artykuł:
Propionic acid fermentation in whey and modified whey mediums
(
Sobczak E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.