Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2013
|
20
|
04
|
Tytuł artykułu
Prozdrowotna modyfikacja produktów drobiarskich jako przykład wykorzystania innowacyjnych rozwiązań w produkcji zwierzęcej
Autorzy
Konieczka P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkcja zwierzeca
drob
produkty drobiarskie
zywnosc prozdrowotna
modyfikacja miesa
modyfikacja jaj
innowacje
mieszanki paszowe
zywienie zwierzat
rosliny oleiste
wytloki
olej rybny
dodatki funkcjonalne
dodatki paszowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2013
Tom
20
Numer
04
Opis fizyczny
s.44,46,rys.,tab.
Twórcy
autor
Konieczka P.
Instytut Fizjologii i Żywienia Żwierząt, Polska Akademia Nauk, Jabłonna
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c06ad66f-8376-4730-b88b-74dc6507d0f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.